Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Nu har vårt Svedalakontor öppnat!

Välkommen in och säg hej, vi ser fram emot att träffa dig!

Välkommen att boka ett möte med oss

Du väljer själv om du vill genomföra mötet fysiskt på bankkontoret, digitalt via Teams eller via telefon. Mötet bokar du genom att logga in i internetbanken på länken nedan.

Bedragarna tar aldrig semester

Vi ger dig praktiska tips på hur du kan skydda dig mot bedrägerier, som till exempel att stänga av ditt kort för internetköp när det inte används och att du kan ställa in en tillfällig beloppsgräns för överföringar.

Couple in front of a camper van

Aktuellt

Miljonen 2024

Har du en idé som skapar hållbar utveckling? En miljon kronor av bankens vinst avsätts till Miljonen som bidrar till projekt som utvecklar Skurup med närområde.

5 miljoner avsätts till allmännyttiga ändamål

5 miljoner av bankens vinst avsätts till allmännyttiga ändamål, det beslutade huvudmännen på Skurups Sparbanks stämma i april.

Kundrabatt på Sommarrock i Svedala

Som stolt huvudsponsor till Sommarrock i Svedala är vi glada att kunna erbjuda våra kunder 100 kr rabatt på tredagarsbiljett. Sommarrock äger rum den 11-13 juli.

Buffertsparkonto

Buffertspara med riktigt bra ränta

  • Månadsspara upp till 2 000 kr/mån
  • Ingen bindningstid
  • Omfattas av insättningsgarantin
Sparränta 4,50%

Sommarlov på liten budget

Sommarlov är på ingång och med den även förväntningar på upplevelser och aktiviteter. Vi tipsar om vad du kan hitta på med ditt barn som inte behöver kosta skjortan. 

Ska du ut på vägarna i sommar?

Se till att ha bra försäkringarna när du ska på bilsemester. Du behöver försäkra dig själv, ditt hem och ditt fordon. Kör försiktigt och ta hand om dig.

Parent and child playing inside

Med rätt hemförsäkring kan livet ta plats

Få upp till 20 % rabatt när du tecknar ny hemförsäkring. Den skyddar ditt hem och dina saker och gör livet lite tryggare. Ett bra pris för en riktigt bra försäkring.

* Som Nyckelkund (även Private Banking och Premium) med bolån och fordonsförsäkring hos oss (bil, lätt lastbil eller husbil) får du 30 % rabatt när du tecknar ny hemförsäkring (villahem, villa eller hem). Försäkringen förmedlas av Swedbank. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring.

*Som Nyckelkund (även Premium) med bolån och fordonsförsäkring hos oss (bil, lätt lastbil eller husbil) får du 30 % rabatt när du tecknar ny hemförsäkring (villahem, villa eller hem). Försäkringen förmedlas av Swedbank. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring.