Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Hej Svedala!

Skurups Sparbank är ingen vanlig bank. När många andra banker lägger ner bankkontor öppnar vi nytt. Kring sommaren 2024 kommer vårt nya bankkontor att öppna portarna vid Stortorget i centrala Svedala. 

Erbjudande för Svedalabor

Ska du köpa ny bostad i Svedala kommun? Just nu har vi ett förmånligt erbjudande till dig.

Bor du redan här och vill flytta ditt bolån till oss? Då får du också fina erbjudanden just nu.

Nyfiken? Följ oss!

Här kan ni följa våra aktiviteter i Svedalaområdet och ombyggnationen av vårt nya bankkontor. 

Pressmeddelande Nytt kontor i Svedala

Aktuellt

Vi söker medarbetare till Svedalakontoret

Hos oss på Skurups Sparbank har du möjlighet att skapa affärsrelationer, nöjda kunder och bli del av ett framgångsrikt team. Du får vara med i ständig förändring då vi som bank hela tiden anpassar, utvecklar och lär oss av våra kunders behov och marknadens förväntningar.

Tack!

Vi vill passa på att tacka för det varma mottagande och alla hejarop som vi fått sedan vi berättade att vi ska öppna bankkontor i Svedala. Det värmer! 🧡

Renoveringen

Nu börjar det hända saker på vårt nya bankkontor! På bilderna nedan ser ni fastighets-Håkan, inrednings-Johanna och byggar-Calle planera nästa steg i vår renovering.

Välkommen att bli kund i Skurups Sparbank

Kring sommaren planerar vi öppna portarna och hoppas att du hälsar på oss då. Fram till dess är du varmt välkommen till vårt bankkontor i Skurup.  

Buffertsparkonto

Buffertspara med riktigt bra ränta

  • Spara upp till 2 000 kr/mån
  • Ingen bindningstid
  • Omfattas av insättningsgarantin*
Sparränta 4,50%

Vi är ingen vanlig bank

Energimiljonen

Med Energimiljonen kan ideella föreningar som vill ställa om till en mer miljövänlig energilösning ansöka om bidrag för t ex ett byte till energieffektiva lampor. Genom att sänka föreningars energikostnader frigörs pengar till att utveckla verksamheten. Samtidigt som miljövänliga energilösningar bidrar till ett mer hållbart samhälle.

Skurups Sparbank - Sponsring

Sponsring

Som sparbank återinvesterar vi vårt överskott där det gör som mest nytta i vårt verksamhetsområde. Du som är kund i Skurups Sparbank hjälper därför till att hålla verksamhetsområdet levande genom våra samarbeten och sponsringsbidrag. Det är både vi och föreningarna som vi samarbetar med tacksamma för.

Tegelhus i Skurup

Bolån någon annanstans?

Se om du kan få lägre bolåneränta hos oss. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig, eller välj att få ett preliminärt svar direkt.

Följ oss på Facebook