Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Hej Svedala!

Skurups Sparbank är ingen vanlig bank. När många andra banker lägger ner bankkontor öppnar vi nytt. Nu har vi öppnat vårt nya bankkontor på Stortorget 10 i centrala Svedala!

Bolåneerbjudande för Svedalabor

Ska du köpa ny bostad i Svedala kommun? Just nu har vi ett förmånligt erbjudande till dig.

Bor du redan här och vill flytta ditt bolån till oss? Då får du också fina erbjudanden just nu.

Buffertsparkonto

Buffertspara med riktigt bra ränta

  • Spara upp till 2 000 kr/mån
  • Ingen bindningstid
  • Omfattas av insättningsgarantin
Sparränta 4,50%

Aktuellt

Nu har vi öppet!

Välkommen in och säg hej, vi ser fram emot att träffa dig!
 

Öppettider:

Måndag kl 10–18
Tisdag–Fredag kl 10–13 

Kundrabatt på Sommarrock i Svedala

Som stolt huvudsponsor till Sommarrock i Svedala är vi glada att kunna erbjuda våra kunder 100 kr rabatt på tredagarsbiljett. Sommarrock äger rum den 11-13 juli.

Miljonen 2024

Har du en idé som skapar hållbar utveckling? En miljon kronor av bankens vinst avsätts till Miljonen som bidrar till projekt som utvecklar Svedala och Skurup med närområde.

Invigningen

Renoveringen

Välkommen att bli kund i Skurups Sparbank

Du väljer själv om du vill genomföra mötet fysiskt på bankkontoret, digitalt via Teams eller via telefon. Mötet bokar du genom att logga in i internetbanken på länken nedan.

Vi är ingen vanlig bank

Energimiljonen

Med Energimiljonen kan ideella föreningar som vill ställa om till en mer miljövänlig energilösning ansöka om bidrag för t ex ett byte till energieffektiva lampor. Genom att sänka föreningars energikostnader frigörs pengar till att utveckla verksamheten. Samtidigt som miljövänliga energilösningar bidrar till ett mer hållbart samhälle.

Skurups Sparbank - Sponsring

Sponsring

Som sparbank återinvesterar vi vårt överskott där det gör som mest nytta i vårt verksamhetsområde. Du som är kund i Skurups Sparbank hjälper därför till att hålla verksamhetsområdet levande genom våra samarbeten och sponsringsbidrag. Det är både vi och föreningarna som vi samarbetar med tacksamma för.

Tegelhus i Skurup

Bolån någon annanstans?

Se om du kan få lägre bolåneränta hos oss. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig, eller välj att få ett preliminärt svar direkt.

Följ oss på Facebook