Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Bättre Affärer – mars 2023

Siduvud för Bättre Affärer mars 2023

Bättre Affärer kommer med tips och råd, fakta och inspiration till dig som är företagare.

Tips inför årets deklaration

Tisdagen den 2 maj ska du som har enskild firma ha lämnat in deklarationen. Driver du ditt företag i en annan bolagsform är det räkenskapsåret som bestämmer när deklarationsdagen infaller.

Två män står och jobbar vid ett skrivbord

Ta aktieboken på allvar

Att inte ha ordning och reda i aktieboken kan vara förknippat med straffansvar. Det kan dessutom sätta käppar i hjulen både för krediter och framtida företagsaffärer.

Känner du någon som är Ung & Driftig?

Vi vet hur viktig en stabil grund är för en entreprenör de första åren av en verksamhet. Därför delar vi varje år ut priset Ung & Driftig vars syfte är att stötta unga företagare i Skurup med närområde. Nu är nomineringen igång för årets Ung & Driftig!

Nominera Årets hållbara företag

Som lokal sparbank vill vi bidra och påskynda utvecklingen till ett mer hållbart samhälle. Med vårt pris Årets hållbara företag vill vi premiera lokala företag som aktivt arbetar för ett hållbart samhälle och inspirera fler företag att integrera hållbarhet i sin affärsmodell.

Företagsfrukost med föreläsning av Hörte Brygga

Den 21 april kommer Martin och Emma från Hörte Brygga till vår företagsfrukost och håller föredrag. De kommer att prata om sin resa med Hörte Brygga och hur de arbetar hållbart med mat.

 

Välkomna!

Näringslivsfest 12 maj

Den 12 maj önskar Skurups Sparbank, Skurups Kommun och Företagarna er välkomna till årets Näringslivsfest. Under kvällen blir det trevlig underhållning och vi delar ut priserna Ung & Driftig och Årets Hållbara företag. 

 

Välkomna!

Tjänstepension med nya möjligheter

Female standing in office

Nu ökar vi valfriheten. I vår nya lösning för tjänstepensions- och trygghetsförsäkringar kan du både handplocka innehållet och välja servicenivå – och därmed påverka priset.

  • Kombinera ett pensionssparande med de trygghetsförsäkringar som passar företaget, dig och dina anställda. Våra rådgivare hjälper er
  • Välj nivå på rådgivning och uppföljning. Alternativen kallas Bas respektive Rådgivning

Tips!

Group of people in a purchase of second hand chair

Lär dig mer om bedrägerier på 8 minuter

Häng med på vårt webbinarium, där du lär dig känna igen bedragarnas knep, får veta vilka varningssignaler du ska vara uppmärksam på och hur du skyddar dig. Lägg 8 minuter på din säkerhet.

Two coworkers standing at workbench looking at laptop

Engagemangsbeskeden i internetbanken

Vi skickar automatiskt företagets engagemangsbesked till internetbanken i samband med ert bokslutsdatum. Du hittar dokumentet under Årsbesked och kontrolluppgifter. Det sparas i internetbanken i 18 månader.