Meny

Nomineringar Ung & Driftig

Tidigare års nominerade kandidater & vinnare

2020 års nominerade:

Emil Wallin

Vinnare 2020

är en av våra finalister till priset Ung & Driftig och har sedan 2018 drivit sitt företag Wallins Däck & Bilservice AB.

"Vi erbjuder våra kunder allt från att köpa nya däck till däckhotell till lagning och service av bilar".

Sabina Söderberg

Sabina har haft ett stort intresse för kreativt skapande och mode så länge hon kan minnas, och redan vid 14 års ålder började hon lära sig att sy kläder. Idag driver hon klädmärket SABINA SÖDERBERG både ifrån Beddingestrand och Singapore sedan 4 år tillbaka.

Oskar Bergman

Oskar är en av våra tre finalister till priset Ung & Driftig och har sedan 2017 drivit sitt företag Bergman skötsel gräv och entreprenad. 

Dagtid hyr han ut sig själv till ett större företag. Vintertid blir det halkbekämpning till olika fastighetsbolag i kommunen.

2019 års nominerade:

Jakob Svensson

är en av våra tre finalister till priset Ung & Driftig och har sedan 2017 drivit företaget JS Massage & Hälsa. Ambitionen för företaget är att sprida sin kunskap och använda sin kompetens till att hjälpa människor till ett hälsosammare liv.

Max Freschi

Vinnare 2019

är en av våra finalister till priset Ung & Driftig och har sedan 2016 drivit sitt företag Max Snickeri & Svarv. Som andra generationens trähantverkare väcktes tidigt intresset för att arbeta och skapa saker med händerna.

Julia Nilsson

Sedan 2016 har Julia Nilsson som är en av finalisterna till vårt pris Ung & Driftig drivit sitt företag. Samma år som hon examinerades som nagelterapeut valde hon att bli egen företagare.

2018 års nominerade:

Josefine Möller

insåg ganska tidigt i valet av karriär att jobben inom styling och inredning var få och mer koncentrerade till Göteborg och Stockholmsregionen. Men med mod, entreprenörskap och starten av företaget "Min Kvadrat" har Josefine fått en flygande start i branschen.

Mattias Larsson

Vinnare 2018

har drivit maskinstationen "Larsson i Kastlösa" sedan 2011. Mattias som är uppvuxen på gård och med ett brinnande intresse för jordbruk var valet av yrke självklart för Mattias Larsson. I början av 2018 började företagets första anställde.

Sandra Nilsson

har kombinerat affärsidén att återbruka och reparera mobiler tillsammans med drömmen om att ha en egen butik. Idag är hon en ung kraft bland Skurups handlare med sin butik "Sandras Mobilfix" 

2017 års nominerade:

Christina Ekdahl

Vinnare 2017

är en framgångsrik frisör som bildat företaget “Hair by CLE”, som hon driver hos frisörsalongen Studio Noi. 

Karoline Jönsson

är en vegetarisk kock med flera hattar. Hon driver sitt företag under namnet: “Det gröna skafferiet”.

Elvin Berndtsson

har startat företaget ”EBR Performance” där han utöver sitt coachningserbjudande även agerar gokart mekaniker.

Tack alla ni som har skickat in och varit med och nominerat.

För frågor kontaktar du bankens marknadsavdelning:
Marknadskoordinator Jeanette Kristensson,Telefon: +46 (0)411-53 67 40
E-post: jeanette.kristensson@skurupssparbank.se