Meny

Ekonomisk rådgivning - få skräddarsydda råd

Zimmermans backe

När din ekonomi är i balans är det enklare att få pengarna att räcka. Vill du få koll på hur din ekonomi mår och få konkreta råd för hur du kan komma i gång med ett sparande? Då kan det vara en bra idé att gå igenom en rådgivning - helt kostnadsfritt.

Välj den rådgivning som passar dig

Vem? För dig som vill få rådgivning kring sparande till ett speciellt mål, en dröm eller kanske dina barn.

 

Var? Du genomför rådgivningen i internetbanken - när och var du vill. Du får svara på frågor om din ekonomi, sparplan, risknivå, vad du känner till om fonder och värnar om inom hållbarhet. Utifrån svaren får du ett skräddarsytt råd och hjälp att komma igång.

 

Behöver du hjälp? Kontakta oss på telefon eller kontor så fortsätter vi där du slutade.

Vem? För dig som vill få en mer omfattande rådgivning. Förutom sparande kan vi gå genom pension, försäkringar och lån. Eller exempelvis hur du får balans mellan sparande och amortering.

 

Var? Du väljer om du vill prata med rådgivaren på ett kontor eller telefon. För att kunna ringa Telefonbanken Privat behöver du vara ansluten till vår telefontjänst.* Vi har öppet alla dagar klockan 07.00-20.00.

* För att kunna ringa Telefonbanken Privat (0771-22 11 22), behöver du skaffa vår telefontjänst. Anslut dig för att ringa

Licensierade rådgivare

Alla våra rådgivare är licensierade hos Swedsec.
Därför är det viktigt med Swedsec-licensierade rådgivare (youtube.com)

Varför rådgivning?

en starkare ekonomi

  • Tips om hur du kan spara för att nå dina mål och drömmar.
  • Få skräddarsydda råd utifrån din unika situation.
  • Gör rådgivningen själv i internetbanken - när det passar dig.

Hjälp att välja rätt

Det är bra att se över ditt sparande regelbundet så du har rätt risknivå. I rådgivningen får du reda på vilken fördelning du bör ha mellan aktiefonder och räntefonder för att du ska ha möjlighet att nå dina mål. Du får förslag på ett månadssparande i fonder -  ett sparande där du inte behöver göra något och som kan hjälpa dig bygga upp din ekonomi.

Har du ett större kapital och behöver rådgivning?

Tips!

Guidning kring våra digitala tjänster

Vi finns här för dig

Boka digitalt möte med oss. Vi gör vårt bästa för att på ett säkert sätt finnas här när du behöver oss. Med hjälp av Teams kan vi se varandra och dela skärm och genom telefon kan du identifiera dig med mobilt bankID.

Juridisk rådgivning för privatpersoner

Alla behöver juridisk hjälp ibland. Exempelvis när du blir sambo, vid en skilsmässa eller när någon går bort. Juridiska tjänster skapar trygghet för dig samt dina nära och kära. Ta hjälp av vår familjejurist genom att boka tid för juridisk rådgivning.