Hoppa till huvudinnehåll

Vi söker en Privatrådgivare

Vi på Skurups Sparbank söker nu en driven Privatrådgivare med genuint intresse för kunder, affärer och som vill vara med och utveckla vår bank.

Låter detta intressant? 


Om tjänsten

Som Privatrådgivare ingår du i Affärsrörelsen och i team med både företags- och privatrådgivare. Till organisationen hör också ett Affärsstöd, som stöd i kundarbetet. Du är bankens ansikte utåt och genomför rådgivning utifrån ett helhetsperspektiv. Du vägleder kunden till en sund och hållbar ekonomi där bankens alla kanaler och tjänster är en självklar och naturlig del.

Vi söker en medarbetare med stor nyfikenhet och intresse för omvärlden och den tekniska utvecklingen och som vill vara med och utveckla kundmötet och framtidens bank. Vi är affärsmässiga, har roligt på jobbet och ser det som en självklarhet att hjälpa varandra till framgång. 

Om dig

Vi vill att du har tidigare erfarenhet av arbete som rådgivare. Du har goda kunskaper och erfarenhet av arbete med krediter, likväl som med placeringsrådgivning. Vi ser att du har eftergymnasial utbildning eller motsvarande, Swedsec samt bolånelicens. Din personlighet är viktig för oss. Du har mycket energi, är social och utåtriktad och duktig på att skapa förtroendefulla kundrelationer. Du brinner för att göra affärer och att proaktivt skapa resultat, lönsamhet och nöjda kunder. Du är lyhörd, självständig och prestigelös samt bra på att uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är viktigt att du delar våra värderingar och känner stort engagemang och ansvar för ditt arbete, dina kollegor och ditt företag.

Om oss

Skurups Sparbank skiljer sig från en vanlig bank på många sätt. Som Sparbank har vi inte några aktieägare som kräver utdelning. Vårt överskott återinvesterar vi i vårt verksamhetsområde. För oss är det självklart att ta ansvar och engagera oss i våra ungdomar samt att bidra till det lokala samhällslivet i form av stöd till idrott, skola, kultur och näringsliv. Genom det fortsätter vi att vara den katalysator för lokal tillväxt som var sparbankens syfte från allra första början. Banken har idag en affärsvolym på ca 15,5 miljarder kronor och en stark position på marknaden. Hos oss arbetar drygt 40 medarbetare i moderna lokaler mitt i Skurup. Vi finns mitt i södra Skåne, bara 20–50 minuter från Malmö, Lund, Ystad och Köpenhamn med bil eller tåg.

Hur är det att jobba hos oss?

"Har varit anställd på Skurups Sparbank i snart ett år och varje dag man kommer till jobbet känner man sig välkommen och önskad. Fantastiska kolleger som alltid ställer upp när man behöver hjälp och tar sig tid att dela med sig av deras kunskap. Det ges också stora möjligheter till att utvecklas inom det område man vill specificera sig inom. Är mycket glad och stolt över att jobba på Skurups Sparbank.” 

Vårt hjärta bankar för en hållbar framtid

Som lokal sparbank vill vi bidra och påskynda utvecklingen till ett mer hållbart samhälle. Vi är också övertygade om att ökad hållbarhet i affären ger våra kunder ett ökat mervärde. Tillsammans bygger vi en bättre och mer hållbar framtid.

Vill du bli en del av oss?

Tveka då inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till senast den 15 september 2023. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan slutdatum för ansökan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bitr. Affärschef Caroline Stenberg,
073-059799 eller HR konsult Liselott Sjöbeck, 073–0247199.