Privat

Så här gör du:

Det enda du behöver göra är att fylla i de uppgifter vi efterfrågar i ett formulär - så hjälper vi dig att avsluta ditt/dina konton, fonder, aktier/värdepapper och individuella pensionssparande i en annan bank och överför pengarna till ett av dina konton i Swedbank eller sparbankerna. Vi sköter hela ärendet! När ärendet är mottaget skickar vi dig en bekräftelse till din startsida i internetbanken under rubriken Meddelande.

Observera! Om du har girobetalning eller kort anslutet till kontot, kommer du inte att kunna avsluta konton. Kontakta den bank du önskar avsluta kontot hos för mer information om hur du avslutar dessa tjänster.

Företag

Så här gör du:

Det enda du behöver göra är att fylla i de uppgifter vi efterfrågar i ett formulär som återfinns på sidan Beställa tjänster i internetbanken - så hjälper vi dig att avsluta företagets konton eller andra tjänster/produkter i en annan bank. Pengarna överförs till ett av företagets konton i Swedbank eller sparbankerna. Vi sköter hela ärendet! När ärendet är mottaget skickar vi en bekräftelse till startsidan i internetbanken under rubriken Meddelande.

I de fall företaget har produkter och tjänster i annan bank som inte är möjliga att avsluta direkt i internetbanken ber vi dig att kontakta banken för mer information om hur du avslutar dessa.