Meny

Skurups Sparbank söker en sommarvikarie

Vill du överträffa kundens förväntan?

Vi söker dig som går ut ekonomiprogrammet på gymnasiet till sommaren eller som är i början på dina högskolestudier i ekonomi och som vill vara med och ge våra kunder service i världsklass. 

Kundupplevelsen blir allt viktigare och bemötande och leverans av service blir avgörande för kundnöjdheten. Vi ska finnas där och vara tryggheten när våra kunder behöver oss.

Kundservice

I vår Kundservice möter vi bankens kunder, via bankens telefonväxel, digitala kanaler eller fysiska möten. Vi erbjuder hjälp med olika bankärenden, allt från serviceärenden till bolån och rådgivning, men också med allmänna frågor och support för digitala tjänster.

Rollen som sommarvikarie innebär att du bland annat:

  • Ofta blir kundens första kontakt med banken och är ansiktet utåt
  • Ansvarar för att lyhört och med omtanke möta alla våra kunders spontana behov av service både i fysisk miljö och i våra digitala kanaler.
  • Har stort fokus på digitalisering och jobbar proaktivt i mötet med kunden
  • Slussar och guidar kunden till andra specialister och roller vid behov

Om dig

På Skurups Sparbank är medarbetarna vår största tillgång. Vi har en kultur som bygger på att vi är personliga, engagerade och långsiktiga. Vi söker dig som är prestigelös och som gillar att jobba i team.
Du har mycket energi, är social och utåtriktad och duktig på att skapa förtroendefulla kundrelationer. Du är nyfiken och har intresse för omvärlden och den tekniska utvecklingen och brinner för att göra våra kunder nöjda. Du är lyhörd, självständig och bra på att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Du ska gilla idén om att vi hjälper människor till en sund och hållbar ekonomi och har ett genuint intresse av att möta kunder och att hjälpa dom på bästa sätt. Du är kommunikativ och vill med självklarhet berätta om banken och sparbanksidén.

Om Skurups Sparbank

Sparbanksidén handlar om att vi är lokala, att vi hjälper människor och företag till en sund och hållbar ekonomi och att vinsten går tillbaka till samhället. Vår vision är att vi är den personliga och hållbart bästa bankpartnern i vårt verksamhetsområde. Vi har nöjda och lojala kunder som har förtroende för oss och därigenom driver vi en lönsam och hållbar bank där vi fortsätter att vara en katalysator för lokal tillväxt, som var sparbankens syfte från allra första början.

Vi har nöjda, engagerade och professionella medarbetare och vi ska möta kundernas behov och förväntningar på oss. Sund och hållbar ekonomi får människor och samhällen att utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidstro och en hållbar utveckling som gynnar alla. Hos oss arbetar drygt 40 medarbetare i moderna lokaler mitt i Skurup och kommer till våren även öppna ett kontor i Svedala. Vi finns mitt i södra Skåne, bara 20–50 minuter från Trelleborg, Svedala, Malmö, Lund, Ystad och Köpenhamn med bil eller tåg

Vill du bli en del av oss?

Tveka då inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev på ansokan@skurupssparbank.se senast den 16 februari. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan slutdatum för ansökan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kundservicechef Sophia Gunnarsson, 073–8020061 eller HR konsult Liselott Sjöbeck, 073–0247199.

Att arbeta på Skurups Sparbank

Vi har nöjda, engagerade och professionella medarbetare och vi ska möta kundernas behov och förväntningar på oss. Sund och hållbar ekonomi får människor och samhällen att utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidstro och en hållbar utveckling som gynnar alla. Hos oss arbetar drygt 40 medarbetare i moderna lokaler mitt i Skurup. Vi finns mitt i södra Skåne, bara 20–50 minuter från Trelleborg, Svedala, Malmö, Lund, Ystad och Köpenhamn med bil eller tåg.

Vårt hjärta bankar för en hållbar framtid

Som lokal sparbank vill vi bidra och påskynda utvecklingen till ett mer hållbart samhälle. Vi är också övertygade om att ökad hållbarhet i affären ger våra kunder ett ökat mervärde. Tillsammans bygger vi en bättre och mer hållbar framtid.