Om tjänsten

I tjänsten som Redovisningsekonom/Kravadministratör ingår du i bankens funktion för ekonomi och analys och du rapporterar till Kredit- och finanschefen. Ditt arbete kommer till stor del innefatta fakturahantering, löpande bokföring, avstämning och kontroller. Du är även delaktig i boksluts- och rapporteringsarbete.

Som kravadministratör arbetar du med den administrativa och legala handläggningen av bankens kravärenden.

Tjänsten är stimulerande och rolig, då du både arbetar självständigt, tillsammans med kollegor och stödjande till hela banken.

Om dig

Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Officepaketet, i synnerhet Excel. Har du erfarenhet av kravadministration är det meriterande.

Som person är du utvecklings- och serviceinriktad, driven och handlingskraftig. Du har sinne för detaljer och struktur. Du är noggrann, gillar högt tempo och känner stort engagemang och ansvar för ditt arbete. Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du är en lagspelare och ser vikten av god stämning på jobbet. Att du har hög integritet, är prestigelös och agerar professionellt ser vi som en självklarhet för den här rollen.

Om oss

Skurups Sparbank skiljer sig från en vanlig bank på många sätt. Som Sparbank har vi inte några aktieägare som kräver utdelning. Vårt överskott återinvesterar vi i vårt verksamhetsområde. För oss är det självklart att ta ansvar och engagera oss i våra ungdomar samt att bidra till det lokala samhällslivet i form av stöd till idrott, skola, kultur och näringsliv. Genom det fortsätter vi att vara den katalysator för lokal tillväxt som var sparbankens syfte från allra första början. Banken har idag en affärsvolym på drygt 15,5 miljarder kronor och en stark position på marknaden. Hos oss arbetar 40 medarbetare i moderna lokaler mitt i Skurup. Vi finns mitt i södra Skåne, bara 20-50 minuter från Malmö, Lund, Ystad och Köpenhamn med bil eller tåg.

Hållbarhet är viktigt för oss

Här kan du läsa mer om hur vi tillsammans bygger en bättre och mer hållbar framtid.