Skurups Sparbank är en modern och personlig bank som ständigt utvecklar vårt arbetssätt, organisation och våra lokaler för att möta våra kunders behov. Kundupplevelsen blir allt viktigare och leverans av service blir avgörande. Vi ska finnas där och vara tryggheten när våra kunder behöver oss. Vi tror på att kundnöjdhet börjar med professionella och nöjda medarbetare och ett tydligt ledarskap. Vägen dit går via ett öppet klimat, en trevlig arbetsmiljö samt inte minst arbetsglädje.

Vi söker nu en ny kraft som vill vara med och utveckla vår bank.

Din roll som Privatrådgivare

Som Privatrådgivare är du bankens ansikte utåt. Du genomför rådgivning utifrån ett helhetsperspektiv samt vägleder kunden till en sund och hållbar ekonomi där bankens alla kanaler och tjänster är en självklar och naturlig del. Du tycker att förändring är spännande och drivs av att utveckla arbetssätt.

För att lyckas…

vill vi att du har tidigare erfarenhet av arbete som rådgivare i bank eller liknande verksamhet. Du har goda kunskaper och erfarenhet av arbete med krediter. Vi vill att du har Swedsec och bolånelicens. Vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper. Du har mycket energi, är social och utåtriktad och duktig på att skapa förtroendefulla kundrelationer. Du brinner för att göra affärer och att proaktivt skapa resultat, lönsamhet och nöjda kunder. Du är lyhörd, självständig och prestigelös samt bra på att uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är viktigt att du delar våra värderingar och känner stort engagemang och ansvar för ditt arbete, dina kollegor och ditt företag.

Vi söker en medarbetare med stor nyfikenhet och intresse för omvärlden, den tekniska utvecklingen och som vill vara med och utveckla framtidens bank.

Frågor?

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Mårtensson, Chef Kundcenter 070–2279012.

Är du den vi söker?

Tveka då inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev på ansokan@skurupssparbank.se senast den 20 oktober 2020. Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Om Skurups Sparbank
Skurups Sparbank skiljer sig från en vanlig bank på många sätt. Som Sparbank har vi inte några aktieägare som kräver utdelning. Vårt överskott återinvesterar vi i vårt verksamhetsområde. För oss är det självklart att ta ansvar och engagera oss i våra ungdomar samt att bidra till det lokala samhällslivet i form av stöd till idrott, skola, kultur och näringsliv. Genom det fortsätter vi att vara den katalysator för lokal tillväxt som var sparbankens syfte från allra första början. Banken har idag en affärsvolym på drygt 14,3 miljarder kronor och en stark position på marknaden. Hos oss arbetar 40 medarbetare i moderna lokaler mitt i Skurup.