Vad letar du efter?
Vad letar du efter?
Meny

Vi söker en Premiumrådgivare som vill överträffa kundens förväntningar

Vi söker dig som är nyfiken på att arbeta med en egen kundbas och utvecklas i din rådgivarroll. Som premiumrådgivare jobbar du med att få kundernas ekonomi att växa på ett sunt och hållbart sätt. Du följer kundens resa i livet och bygger vidare på tidigare möten, samtal och plan från år till år.

Hos oss på Skurups Sparbank har du möjlighet att skapa affärsrelationer, nöjda kunder och bli del av ett framgångsrikt team. Du får vara med i ständig förändring då vi som bank hela tiden anpassar, utvecklar och lär oss av våra kunders behov och marknadens förväntningar.

Är du den vi söker?

Om tjänsten

Rollen som Premiumrådgivare innebär att du bland annat:

  • Erbjuder och säljer bankens produkter, tjänster och kanaler utifrån kundernas behov.
  • Ansvarar för att kunderna når en optimal digitaliseringsgrad.
  • Samverkar med specialister och samarbetspartners för att utveckla kundens hela affär.
  • Håller dig uppdaterad om omvärlden, marknadsutvecklingen och de förhållanden som påverkar berörda kunder och vidtar erforderliga åtgärder/aktiviteter.
  • Ger finansiell rådgivning, gör komplexa affärer, har hög kompetens att kunna läsa av privat- och företagskundens totala behov inklusive krediter för privat. Förhandlar om priser och villkor.
  • Har eget kundansvar för privatkunder. Hanterar kundens totala affär. Behärskar pensionsaffären, spara, försäkra, skatter, juridik.
  • Skapar nätverk med kompetens runt kunden.
  • Som Premiumrådgivare ska du kunna möta företagskunden och förstå företagsaffären och du kan hantera företagsledarens privatekonomi.
  • Deltar i kundträffar och event.
  • Du är kundansvarig för bankens kunder inom ”Premiumsegmentet”.

Om dig

På Skurups Sparbank är medarbetarna vår största tillgång. Vi har en kultur som bygger på att vi är personliga, engagerade och långsiktiga. Vi söker dig som är prestigelös och som gillar att jobba i team. Samtidigt som du har ett stort självledarskap och tar ansvar och jobbar mot höga mål. Vi söker också dig som är förändringsbenägen, vill lära dig nya saker och utvecklas.

Du ska gilla idén om att vi hjälper människor till en sund och hållbar ekonomi och har ett genuint intresse av att möta kunder och att hjälpa dom på bästa sätt. Du är kommunikativ och vill med självklarhet berätta om banken och sparbanksidén.

Formella krav för tjänsten är Swedsec Rådgivarlicens och Bolånelicens samt Försäkringsförmedlingsrätt Liv, Privat och Sak.

Om Skurups Sparbank

Sparbanksidén handlar om att vi är lokala, att vi hjälper människor och företag till en sund och hållbar ekonomi och att vinsten går tillbaka till samhället. Vår vision är att vi är den personliga och hållbart bästa bankpartnern i vårt verksamhetsområde. Vi har nöjda och lojala kunder som har förtroende för oss och därigenom driver vi en lönsam och hållbar bank där vi fortsätter att vara en katalysator för lokal tillväxt, som var sparbankens syfte från allra första början.

Att arbeta på Skurups Sparbank

Vi har nöjda, engagerade och professionella medarbetare och vi ska möta kundernas behov och förväntningar på oss. Sund och hållbar ekonomi får människor och samhällen att utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidstro och en hållbar utveckling som gynnar alla. Hos oss arbetar drygt 40 medarbetare i moderna lokaler mitt i Skurup. Vi finns mitt i södra Skåne, bara 20–50 minuter från Trelleborg, Svedala, Malmö, Lund, Ystad och Köpenhamn med bil eller tåg.

Vårt hjärta bankar för en hållbar framtid

Som lokal sparbank vill vi bidra och påskynda utvecklingen till ett mer hållbart samhälle. Vi är också övertygade om att ökad hållbarhet i affären ger våra kunder ett ökat mervärde. Tillsammans bygger vi en bättre och mer hållbar framtid.

Vill du bli en del av oss?

Tveka då inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev på senast den 22 november 2023. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan slutdatum för ansökan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bitr. Affärschef Caroline Stenberg, 073–059799 eller HR konsult Liselott Sjöbeck, 073–0247199.