Meny

Vi söker medarbetare till vårt nya kontor i Svedala

Vi söker dig som är nyfiken på att vara med på vår resa att öppna ett nytt kontor och som vill överträffa kundens förväntan.

Hos oss på Skurups Sparbank har du möjlighet att skapa affärsrelationer, nöjda kunder och bli del av ett framgångsrikt team. Du får vara med i ständig förändring då vi som bank hela tiden anpassar, utvecklar och lär oss av våra kunders behov och marknadens förväntningar.

Om tjänsterna

PRIVATRÅDGIVARE
Vi söker både senior och junior rådgivare.
Vilket innebär att du bland annat:

 • Erbjuder och säljer bankens produkter, tjänster och kanaler utifrån kundernas behov.
 • Ansvarar för att kunderna når en optimal digitaliseringsgrad.
 • Samverkar med specialister och samarbetspartners för att utveckla kundens hela affär.
 • Håller dig uppdaterad om omvärlden, marknadsutvecklingen och de förhållanden som påverkar berörda kunder och vidtar erforderliga åtgärder/aktiviteter.
 • Ger finansiell rådgivning, gör komplexa affärer, har hög kompetens att kunna läsa av privatkundens totala behov. Förhandlar om priser och villkor.
 • Behärskar pensionsaffären, spara, försäkra.

KUNDSERVICE
Vilket innebär att du bland annat:

 • Ofta blir kundens första kontakt med banken och är ansiktet utåt
 • Ansvarar för att lyhört och med omtanke möta alla våra kunders spontana behov av service både i fysisk miljö, egna kundmöten och i våra digitala kanaler.
 •  Har stort fokus på digitalisering och jobbar proaktivt i kundmötet
 • Slussar och guidar kunden till andra specialister/roller vid behov
 • Genomför kundkännedom utifrån bankens AML-riktlinjer


Vi söker även
SOMMARVIKARIE
Med genuint intresse och känsla för service och ekonomi. 

Om dig

På Skurups Sparbank är medarbetarna vår största tillgång. Vi har en kultur som bygger på att vi är personliga, engagerade och långsiktiga. Vi söker dig som är prestigelös och som gillar att jobba i team. Samtidigt som du har ett stort självledarskap och tar ansvar och jobbar mot höga mål. Vi söker också dig som är förändringsbenägen, vill lära dig nya saker och utvecklas.

Du ska gilla idén om att vi hjälper människor till en sund och hållbar ekonomi och har ett genuint intresse av att möta kunder och att hjälpa dom på bästa sätt. Du är kommunikativ och vill med självklarhet berätta om banken och sparbanksidén.

Formella krav för tjänsten som Kundrådgivare är Swedsec Rådgivarlicens och Bolånelicens samt Försäkringsförmedlingsrätt Liv, Privat och Sak. Även gällande tjänsten som Junior Kundrådgivare och Kundservicemedarbetare är swedseclicens en merit. 

Om Skurups Sparbank

Sparbanksidén handlar om att vi är lokala, att vi hjälper människor och företag till en sund och hållbar ekonomi och att vinsten går tillbaka till samhället. Vår vision är att vi är den personliga och hållbart bästa bankpartnern i vårt verksamhetsområde. Vi har nöjda och lojala kunder som har förtroende för oss och därigenom driver vi en lönsam och hållbar bank där vi fortsätter att vara en katalysator för lokal tillväxt, som var sparbankens syfte från allra första början.

Att arbeta på Skurups Sparbank

Vi har nöjda, engagerade och professionella medarbetare och vi ska möta kundernas behov och förväntningar på oss. Sund och hållbar ekonomi får människor och samhällen att utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidstro och en hållbar utveckling som gynnar alla. Hos oss arbetar drygt 40 medarbetare i moderna lokaler mitt i Skurup. Vi finns mitt i södra Skåne, bara 20–50 minuter från Trelleborg, Svedala, Malmö, Lund, Ystad och Köpenhamn med bil eller tåg.

Vårt hjärta bankar för en hållbar framtid

Som lokal sparbank vill vi bidra och påskynda utvecklingen till ett mer hållbart samhälle. Vi är också övertygade om att ökad hållbarhet i affären ger våra kunder ett ökat mervärde. Tillsammans bygger vi en bättre och mer hållbar framtid.

Vill du bli en del av oss?

Tveka då inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev på ansokan@skurupssparbank.se senast den 30 januari 2024. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan slutdatum för ansökan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bitr. Affärschef Caroline Stenberg, 073–059799, Kundservicechef Sophia Gunnarsson, 073–8020061 eller HR konsult Liselott Sjöbeck, 073–0247199.