Du drivs av att skapa Kundupplevelser och att proaktivt bidra till ett bra resultat, med god lönsamhet och nöjda kunder. Hos oss får du chansen att utvecklas inom yrket samtidigt som du får utlopp för ditt genuina intresse för lantbruk och företagande.

Låter detta intressant?

Om tjänsten

Som Lantbruksrådgivare spelar du en central roll för våra kunder och vår verksamhet. Du arbetar affärsmässigt med lantbrukskundens hela bankaffär, vilket innebär att du identifierar kundernas behov av banktjänster och utifrån detta erbjuder kundanpassade lösningar inom betala, spara och låna. Du stödjer dem i hela affärsprocessen med lönsamma, hållbara förslag och helhetslösningar. Ekonomisk analys och uppföljning av kundernas verksamheter samt kreditberedning är centrala delar i arbetet. Du kommer att ha kundansvar för bankens alla lantbrukskunder, vilket inkluderar att aktivt söka upp nya potentiella kunder till att bevara och utveckla redan befintliga affärsrelationer.

Givetvis erbjuder vi dig utveckling och utbildning anpassat utifrån dina och verksamhetens behov.

Tjänsten är stimulerande och rolig då du både arbetar självständigt, varierat och utvecklas i din yrkesroll tillsammans med övriga kollegor.

Om dig

Du har en eftergymnasial utbildning, gärna agronom, lantmästare, ekonom eller motsvarande med stort intresse och gedigen kunskap om lantbruk- och lantbruksaffärer. Har du en Swedseclicensiering och erfarenhet av arbete med lantbrukskunder inom bank är det meriterande, men inget krav. Du har erfarenhet av rådgivning, kan förstå och presentera ekonomiska samband, samtidigt som du har en god känsla för kundens behov och verksamhet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, och ser att du är utåtriktad, har mycket energi och driv, är handlingskraftig och bra på att skapa förtroendefulla relationer. Du är lyhörd, kommunikativ och pedagogisk, gillar högt tempo och känner stort engagemang och ansvar för ditt arbete. Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du är en lagspelare och ser vikten av god stämning på jobbet. Att du har hög integritet, är prestigelös och agerar professionellt ser vi som en självklarhet.

Om oss

Skurups Sparbank skiljer sig från en vanlig bank på många sätt. Som Sparbank har vi inte några aktieägare som kräver utdelning. Vårt överskott återinvesterar vi i vårt verksamhetsområde. För oss är det självklart att ta ansvar och engagera oss i våra ungdomar samt att bidra till det lokala samhällslivet i form av stöd till idrott, skola, kultur och näringsliv. Genom det fortsätter vi att vara den katalysator för lokal tillväxt som var sparbankens syfte från allra första början. Banken har idag en affärsvolym på drygt 15,5 miljarder kronor och en stark position på marknaden. Hos oss arbetar 40 medarbetare i moderna lokaler mitt i Skurup. Vi finns mitt i södra Skåne, bara 20-50 minuter från Malmö, Lund, Ystad och Köpenhamn med bil eller tåg.

Hållbarhet är viktigt för oss

Här kan du läsa mer om hur vi tillsammans bygger en bättre och mer hållbar framtid.