Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Administratör inom Låna

till Verksamhetsstöd i Skurups Sparbank

 

I Verksamhetsstöds uppdrag ingår beredning och efterbevakning av konsumentkrediter, kravadministration, kredituppföljning och kreditkontroll, stöd kring kundutredningar och myndighetsförfrågningar, ekonomi och redovisning, behörighet och telefoni samt kontorsservice och inköp. I funktionens uppdrag ingår också stöd kring verksamhetsuppföljning till affärsrörelsen.

 

Som administratör inom Låna ingår det i ditt uppdrag att stödja affärsrörelsen med kreditadministration. Det innefattar beredning och efterbevakning av konsumentkrediter. I rollen som administratör får du en möjlighet till en variation av både återkommande och tillfälliga arbetsuppgifter inom ekonomi, intern administration och som stöd till affärsrörelsen. 

 

För att lyckas…

…vill vi att du har gedigen kunskap och erfarenhet av krediter. Du har både Swedsec och bolånelicens. Din personlighet är viktig för oss. Som person är du serviceinriktad, driven och handlingskraftig, du är stresstålig, strukturerad och noggrann. Du har hög integritet och professionalism.

 

Vi söker en person med stort intresse för att driva förbättringsarbete och som vill vara med och utveckla verksamheten.

 

Är du den vi söker?

Tveka då inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till ansokan@skurupssparbank.se. Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Chef Verksamhetsstöd, Caroline Stenberg. 0411-53 67 14. Sista ansökningsdag är 2019-11-15. Intervjuer kommer att ske löpande och påbörjas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan!