Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Coronavirus (COVID-19)

Med anledning av coronavirus (COVID-19) följer Skurups Sparbank noggrant Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Med omsorg om allas hälsa rekommenderar vi dig att göra dina ärenden via appen, internetbanken eller telefon.

Corona Akuten

Det absolut viktigaste för våra företag är att kunna ta del av de verktyg som just nu regleras, både lokalt och  nationellt. Därför har Skurups kommun, Skurups Sparbank och Företagarna Skurup tagit initiativ till Corona Akuten. En akut servicelinje som ni som driver företag får hjälp med att hitta rätt bland alla verktyg som erbjuds för att stödja näringslivet i Sverige i denna svåra tid. 

Vi svarar på frågor och vi lotsar vidare i rätt kanaler. Frågor kan gälla allt från uppskov till korttids-permitteringar, skatter och lån. Boka upp vår specialist för möten på plats hos er på företaget, digitalt eller där ni vill.

Ring 0708-741161

Corona Akuten arbetar under sekretess.

Vi ändrar öppettiderna i kontantkassan

Med anledning av coronaviruset behöver vi säkerställa att vi kan hålla banken öppen för våra kunder. För att kunna upprätthålla service i alla våra kanaler kommer vi tillfälligt ändra öppettiderna i vår kontantkassa.

Nya öppettider från och med den 23 mars

Tisdag    kl 10-12

Torsdag  kl 10-12 och kl 16-18

Vi värnar om våra kunder och medarbetare och hoppas på förståelse för detta beslut!

Amorteringslättnader för privat- och företagskunder

I den extrema situation vi just nu befinner oss i ser vi både privat- och företagskunder som påverkas ekonomiskt av effekterna av coronaviruset (covid-19). Företag med likviditetsproblem och privatpersoner som varslas om uppsägning är särskilt utsatta. För Skurups Sparbank är det självklart att på olika sätt hjälpa våra kunder som drabbas finansiellt. Vi kommer därför erbjuda amorteringslättnader för drabbade privat- och företagskunder och uppmanar till kontakt i ett tidigt skede för att vi ska ha så bra förutsättningar som möjligt att stötta och hitta lösningar på de ekonomiska problem som kan uppstå.

Frågor och svar amorteringslättnad privatkund

Vad händer världens börser?

Följ våra experters syn på marknaden och hur du bör tänka just nu.

Prata med oss när du vill!

Ring gärna telefonbanken 0771-22 11 22 med personlig service dygnet runt alla dagar i veckan.

Om du saknar vår telefontjänst kan du ansluta dig i internetbanken, under Övriga tjänster - Telefonbanken.

Hur påverkas min resa?

Har du en planerad resa eller funderar på att boka? Vi har samlat information om vad som gäller vid avbeställning och om du blir sjuk på resmålet.